Gewijzigde openingstijden: Maandagen gesloten!

Klant reacties

Ook erg tevreden? Geef hieronder uw reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. lekker eten en snel klaar, altijd vriendelijke bediening en niet vies van een praatje

 2. Echt een goeie cafetaria met aardig personeel! De bami, nasi en loempia’s zijn dikke aanraders.

 3. De aller beste eierbal ooit; het kon minder. Ik kan moeilijk wachten op de volgende gelegenheid! Ik snack erna.

 4. Gronings, gastvrij, gezellig en geweldig goed, 5G dus. Gewoon de beste cafetaria van Groningen, waar je niet alleen de klassiekers kunt halen maar ook terecht kunt voor een gezonde maaltijd zoals stampotten, nasi, en mijn persoonlijke favoriet:
  Lever met uien, opgebakken aardappeltjes en rode kool.
  Gelukkig zijn ze ook tijdens de Corona crisis gewoon aan het koken; we halen regelmatig wat af!

 5. De juiste service en positiviteit! Altijd een warm welkom, en goed eten!

 6. Super tent! Bestellen hier al jaren elke donderdagavond, fantastische service en gedreven personeel!

  Groetjes, Team Century

 7. Ik kom hier regelmatig, niet alleen voor de friet maar ook voor de maaltijden. De kwaliteit is goed tot zeer goed te noemen en de bediening is altijd vriendelijk. Ik mag wel zeggen dat Cafetaria Doornbos een aanrader is voor de snelle hap.

 8. Thanks for the great lunch today! I had a beautiful burger with perfect chips and great conversation while I enjoyed my meal. I found this place, just around the corner from my work and I love it! I can strongly recommend a visit to this historical Groningen landmark!

 9. Net voor 8 klassen heerlijke friet opgehaald op deze sinterklaas-dag. Alles vlot en goed achter elkaar. Dus alle kinderen lekkere warme friet. De school is nu stil!!!! Iedereen zit lekker te smikkelen.
  Top prestatie!!

  Team W.A van Lieflandschool

 10. “Best fries I ever had”

  Don’t let the humble appearance of this place put you off. I was told it first opened in 1960 and by the look of it has not been renovated since. This said. if you like Dutch munchies food here is a true treat. The french fries are quite simply the best I ever had in my life. I also had a bite of a beef kroket that was excellent. My wife had shoarma that was also very good. Definitely a place to keep in mind if you visit Groningen.

 11. Vanavond heerlijk hier gegeten.Fijne sfeer, lekker eten en leuke eigenaren wat wil je nog meer.p.s Georgie bedankt voor de milkshake kiwi cocos

 12. Precies dezelfde gevoelens als Jet hier beschrijft, goed/netjes/schoon!!! Maar boven al heerlijk!!! En zie op nu ook op mijn SAMSUNG smartphone / mobiele website dat ze ook zondag open zijn! Wat een goed begin, kan ik mijn klein kinderen meenemen op zondag te snacken etc.

 13. Cafetaria Doornbos is echt aan te raden. Het is er heel schoon en goed hygienisch.
  Het is er gezellig en de mensen worden er hartelijk ontvangen.
  Hier wordt nog heel veel respect getoond voor de klant.

  De ras patatjes waren voortrefffelijk en de drinken heerlijk koel.

 14. Na bevrijdingsfestival Groningen kom ik altijd langs voor een heerlijk patatje. Natuurlijk is het dan ontzettend druk, maar ondanks dat heb je het eten altijd binnen een paar minuten. Harde, snelle, vrolijke en vooral goede werkers bij Doornbos!

 15. Wij hebben afgelopen week bij jullie gegeten..het is zo gezellig bij jullie!..En heerlijke macaroni gegeten met salade erbij. Maar mijn achterbuurman had een bord hutspot zag ik..dat rook zo heerlijk..kruising tussen een cafetaria en een gezellig gezin. Ik kom zeker terug!

 16. De lekkerste patates frites met een vriendelijke bediening: top!

  Arnoud

 17. Wij hebben vanmiddag tussen de middag weer even heerlijk genoten van jullie overheerlijke Kwekkeboomkroketten.

  van allen die er eentje gehad hebben moest ik even de complimenten geven: op de afgesproken tijd klaar, overheerlijk en niet vet. Aanbevelenswaardige cafetaria.

 18. Cafetaria Doornbos is een voorbeeld van gastvrijheid en hygiene. Het eten is goed en veel gerechten worden vers bereid. Ik kan deze cafetaria echt iedereen aanraden.

 19. Wij komen in deze cafetaria al vanaf de jaren 60 toen ik nog op de lagere school zat.
  Zo goed deze cafetaria en netjes. Voor mij een 10 +++ en ik blijf er komen ondanks de nieuwe cafetaria’s die er bij mij in de buurt zijn bij gekomen. Het is een zeer goed familiebedrijf .
  Deze cafetaria was toendertijd de enige in die regio waar je een patatje kon halen en iedereen kwam er vanuit de buurt.
  Er was nog wel een rijdende patatkraam ome Jan die in de wijken rond reed.

 20. Patat halen bij Doornbos is elke keer weer een feestje! De beste patatjes van snacks van Groningen en de allerleukste en vriendelijkste medewerkers!

 21. Sinds ik vanaf 2003 in Groningen kwam, vanuit Rotterdam, omdat mijn vriend daar woont, Ging ik regelmatig patat en een gebakken leverschotel halen. Wat een traktatie, ik kon mijn schoonmoeder ook geen beter plezier doen. Zij en mijn vriend woonden toen vlak bij de cafetaria. Inmiddels is vriend verhuisd en schoonmoeder is overleden. Maar de klantvriendelijkheid, kwaliteit en reinheid is van GROTE KLASSE!!! Zeker een aanrader
  Als ik weer in Groningen ben, dan van we zeker weer langs.
  Erik…. En collega’s , Ga zo door!!! GEWELDIG!!

 22. Wat mij betreft de meest hygiënische snackbar die ik ooit heb gezien! Gewoon de beste snackbar hier in de weide omtrek!

 23. Ik woon al 14 jaar in de buurt van cafetaria Doornbos.
  Het is voor mij elke keer een uitje om bij hun te eten.
  Het zijn relaxte lui, het ziet er altijd opgeruimd en hygiënisch uit.
  Als ik op zomervakantie ben geweest en ik rij weer terug naar Groningen dan kijk ik weer uit naar mijn lekker bord friet van Doornbos.
  Voor mij geen andere cafetaria dan cafetaria Doornbos.
  Doornbos succes verder
  Groeten Stephan

 24. Plusminnus 1972, mijn speelkameraadje haalde voor 0,10 cent bitterballen op. Mijn eerste kennismaking met het produkt.
  Hedendaags een XXL frikandel, of een goulasch kroket.
  Hummm? verkopen jullie nog portie bitterballen?

 25. Afgelopen zaterdag heb ik patat & kroketten gehaald. Helemaal goedgekeurd. Bij jullie kom ik zeker vaker!
  Doeii! Miranda

 26. Heerlijk een patatje gegeten met frikadel, volledig op smaak. Goede keuze gemaakt via mijn smartfone

 27. Wat de cafetaria betreft: Goede wijn behoeft geen krans. Deze site is leuk, goed en overzichtelijk. Ga zo door! en veel succes ( oh jé, dat laatste was ooit een concurent)

 28. Zonder twijfel de beste patat en snacks haal je bij de Familie Doornbos. Met liefde en vakmanschap gemaakt, geen wonder al drie generaties lang..Vriendelijke mensen en altijd de beste kwaliteit..lekker hoor! Ga zo door van ons een dikke tien!!

 29. Gisteren voor het eerst in Groningen geweest voor de promotie dagen @martiniplaza. Doordat cafetaria doornbos werd weergegeven op google maps + bijhorende mooie website heb ik besloten om hier lekker een patatje en snack te gaan eten. Goede cafetaria + personeel. conclusie: hier kunnen vele nog van leren!

 30. De beste patat van Groningen! Kwaliteit en gezelligheid bij Cafetaria Doornbos.

 31. Cafetaria Doornbos is werkelijk een geweldige tent, lekker koffie en vooral erg goede snacks.
  Heerlijk!

 1. Een ontzettend goede cafetaria, de patat is erg smakelijk en wordt goed bereid zoals patat hoort te zijn! Wat een verbeterpunt kan zijn is dat ze wel iets meer friet mogen serveren en saus, daar kunnen ze weleens wat zuinig in zijn. Zelf vind ik de zaak er altijd erg opgeruimd en schoon uitzien, daar hecht ik ook veel waarde aan als klant. Al met al, een echte Hollandse snacknar zoals ie hoort te zijn!

 1. Ze hebben er in het wit betegelde toilet nog zo’n doortrekdraadje, met een zwart handvat eraan. De kans is klein dat iemand het je vraagt, maar mocht er toch iemand zijn die je verzoekt een jaren ’70 cafetaria te tekenen, kladder dan gerust het interieur van cafetaria Doornbos van de Groningse Paterswoldseweg op papier.

  Een jaar of tien geleden vertoefde ik met grote regelmaat in Groningen. Vaak voor werkzaamheden bij BSC of ING Bank, af en toe omdat mijn Alfa naar de garage moest en heel soms in verband met zuipfeesten van heb ik je daar. Als de tijd het toeliet plofte ik wel eens bij Doornbos op een stoel voor een zelden gezonde lunch, type patatje mayo-sate, kaassouflee en blikje Coke. Het gaf me altijd een gevoel van rust, zo’n tent waar de tijd leek stil te staan.

  Vandaag was ik weer eens in Groningen en tegen mijn gewoonte in een half uur te vroeg voor mijn afspraak. Omdat ik zowel ontbijt als lunch had overgeslagen, bedacht ik me dat het wellicht de moeite waard was om een salade te gaan eten bij Doornbos. Mocht de zaak er nog zitten, zou ik er een flesje mineraalwater bij bestellen. En verdomd, de zaak zat er nog.

  De altijd goed geluimde mannen achter de toonbank waren nog steeds dezelfde van weleer, zij het wat ouder geworden. De blonde van de twee stond aan de telefoon te ouwehoeren over een buitenspiegel en dat het in Kroatie lekker weer was. De ander vroeg wat ik moest. Het oude recept, dan maar. Maar in plaats van zo’n ongezonde Coke, nam ik een Dr. Pepper. Puik satesausje over het bord frietjes, verse uitjes en ook de kaassouflee was nog altijd prima. De salade ging er niet meer in, helaas.

  Vijf euro en vijftig cent (!) armer liep ik twintig minuten later de zaak weer uit. De moderne tijd in, van fucking parkeermeters, gejaagde automobilisten en middelvinger opstekende studenten op de fiets. Ik heb me kunnen bedwingen om naar Doornbos’ oase van rust terug te keren, maar gun die gasten dat iedereen die dit leest bij ze gaat kanen en rap een beetje.

 1. Hele lieve mensen!En het eten is er prima. Ik woon niet in de buurt maar rij speciaal naar deze cafetaria voor het goede eten!

 1. Super en nog eens super, de jongens evenaren de kwaliteit van pa, de lekkerste eierballen van de stad en de curry bij de patat is toch echt de lekkerste. Ga zo door.

 1. Ik woon nog maar een jaar in Zuid en heb alle snackbars in de omgeving al geprobeerd. Doornbos heeft lekkere krokante frietjes en de mensen die er werken zijn altijd heel vriendelijk. Ik vind het nog steeds een gemis dat ze niet op zondag open zijn.

 1. Altijd veeel patat met veeel saus, fantastisch! Patat is altijd goed gefrituurd! De snacks zijn formidabel, dit is zeker niet overdreven. De bediening is goed, aardige mensen die daar werken, altijd een feest om daar wat af te halen. Wij zijn ook altijd weer blij dat Doornbos weer terug is van vakantie.