Snacks

Frikandel €2,10

Frikandel speciaal €2,85

Viandel €2,30

Hamburger €2,25

Goulash, vleeskroket €2,25

Kaas, groentekroket €2,25

Kaassoufflé €2,25

Kipkorn €2,30

Kwekkeboom kroket €2,35

Satekroket €2,35

Bami, nasischijf €2,30

Eierbal €2,60

Pikanto €2,60

Braadworst  €2,85

Boerenbrok €2,65

Mexicano €2,65

Shoarmarol €2,80

Gehaktbal €3,90

Sitostick €2,80

Smulrol €2,80

Berehap €3,95

Vegetarische loempia €4,00

Kipschnitzel €3,85

Schaslik €3,75

Kipnuggets (6 stuks) €3,50

Bitterballen (8 stuks) €3,60

Loempia €4,75

Halve kip €5,95

Saté (3 stokjes) -huisgemaakt €5,50

Schnitzel €5,50

Ook erg tevreden? Geef hieronder uw reactie!

Reacties zijn gesloten.

 1. Een ontzettend goede cafetaria, de patat is erg smakelijk en wordt goed bereid zoals patat hoort te zijn! Wat een verbeterpunt kan zijn is dat ze wel iets meer friet mogen serveren en saus, daar kunnen ze weleens wat zuinig in zijn. Zelf vind ik de zaak er altijd erg opgeruimd en schoon uitzien, daar hecht ik ook veel waarde aan als klant. Al met al, een echte Hollandse snacknar zoals ie hoort te zijn!

 1. Ze hebben er in het wit betegelde toilet nog zo’n doortrekdraadje, met een zwart handvat eraan. De kans is klein dat iemand het je vraagt, maar mocht er toch iemand zijn die je verzoekt een jaren ’70 cafetaria te tekenen, kladder dan gerust het interieur van cafetaria Doornbos van de Groningse Paterswoldseweg op papier.

  Een jaar of tien geleden vertoefde ik met grote regelmaat in Groningen. Vaak voor werkzaamheden bij BSC of ING Bank, af en toe omdat mijn Alfa naar de garage moest en heel soms in verband met zuipfeesten van heb ik je daar. Als de tijd het toeliet plofte ik wel eens bij Doornbos op een stoel voor een zelden gezonde lunch, type patatje mayo-sate, kaassouflee en blikje Coke. Het gaf me altijd een gevoel van rust, zo’n tent waar de tijd leek stil te staan.

  Vandaag was ik weer eens in Groningen en tegen mijn gewoonte in een half uur te vroeg voor mijn afspraak. Omdat ik zowel ontbijt als lunch had overgeslagen, bedacht ik me dat het wellicht de moeite waard was om een salade te gaan eten bij Doornbos. Mocht de zaak er nog zitten, zou ik er een flesje mineraalwater bij bestellen. En verdomd, de zaak zat er nog.

  De altijd goed geluimde mannen achter de toonbank waren nog steeds dezelfde van weleer, zij het wat ouder geworden. De blonde van de twee stond aan de telefoon te ouwehoeren over een buitenspiegel en dat het in Kroatie lekker weer was. De ander vroeg wat ik moest. Het oude recept, dan maar. Maar in plaats van zo’n ongezonde Coke, nam ik een Dr. Pepper. Puik satesausje over het bord frietjes, verse uitjes en ook de kaassouflee was nog altijd prima. De salade ging er niet meer in, helaas.

  Vijf euro en vijftig cent (!) armer liep ik twintig minuten later de zaak weer uit. De moderne tijd in, van fucking parkeermeters, gejaagde automobilisten en middelvinger opstekende studenten op de fiets. Ik heb me kunnen bedwingen om naar Doornbos’ oase van rust terug te keren, maar gun die gasten dat iedereen die dit leest bij ze gaat kanen en rap een beetje.

 1. Hele lieve mensen!En het eten is er prima. Ik woon niet in de buurt maar rij speciaal naar deze cafetaria voor het goede eten!

 1. Super en nog eens super, de jongens evenaren de kwaliteit van pa, de lekkerste eierballen van de stad en de curry bij de patat is toch echt de lekkerste. Ga zo door.

 1. Ik woon nog maar een jaar in Zuid en heb alle snackbars in de omgeving al geprobeerd. Doornbos heeft lekkere krokante frietjes en de mensen die er werken zijn altijd heel vriendelijk. Ik vind het nog steeds een gemis dat ze niet op zondag open zijn.

 1. Altijd veeel patat met veeel saus, fantastisch! Patat is altijd goed gefrituurd! De snacks zijn formidabel, dit is zeker niet overdreven. De bediening is goed, aardige mensen die daar werken, altijd een feest om daar wat af te halen. Wij zijn ook altijd weer blij dat Doornbos weer terug is van vakantie.